Employee advocacy & spilbaseret rekruttering

08.02.2017 16:00 to 18:00
København, Danmark

"Anvendelse af nye tilgange til at tiltrække og udvælge de bedste medarbejdere" - cut-e og Kadaver vil vise hvordan spil design og teknik kan optimere din rekrutteringsstrategi og gennemgå hvordan du kan aktivere det “Hemmelige Våben” - dine medarbejdere

Internettet vokser med enorm hast, men samtidig kan vi som mennesker ikke konsumere mere indhold ad gangen. Det betyder, at konkurrencen om brugernes, forbrugernes og talenternes gunst er vokset markant, og den udfordring vil IKKE blive mindre i fremtiden. 

Svaret er ikke “work harder”. Nærmere “work Smarter”. 

cut-e Indlæg 

Spilbaseret testning er den nyeste trend inden for rekruttering. Flere globale virksomheder er begyndt at anvende spilbaserede test til at tiltrække og udvælge de bedste talenter for at skabe en mere engagerende kandidatoplevelse. En central del af den spilbaserede tilgang er en mere transparent proces, hvor der testes tidligt i rekrutteringsforløbet. På denne måde får alle ansøgere mulighed for at præstere på en række områder, hvor de bliver vurderet på de kompetencer og evner, der er vigtige for at præstere i den enkelte stilling. På denne måde sikres en mere fair og objektiv udvælgelsesproces for alle ansøgerne uafhængig af deres baggrund.

Kort fortalt giver spilbaserede test organisationer mulighed for at:

·  få adgang til jobrelevant viden og indsigt om sine potentielle medarbejdere

·  tiltrække og engagere de bedste kandidater

·  skabe en bedre kandidatoplevelse med automatisk feedback til kandidaten

·  forbedre sit employer brand 

Kadaver - oplæg

Reach er konstant faldende for virksomheder på sociale medier. En udfordring som flere og flere forsøger at løse. En af udfordringerne handler om at mennesker ønsker at connecte og engagere sig med andre mennesker. Ikke brands. Derfor kigger vi nærmere på hvordan virksomheder aktivt kan etablere et Employee Advocate Task Force internt i organisationen. 

Kadaver vil gennemgå hvilke overvejelser virksomheder bør tage højde for, og vise eksempler af hvilke typer indhold som skaber den bedste effekt.

Wednesday, 8 February 2017, 16:00 - 18:00, Wilders Plads 5, 1403 København K.

Registration has closed.

cut-e product finder

Search amongst over 40 different online psychometric assessments for the right test or questionnaire to suit your needs.
Search by
Topic